USLUGE – FLEKA!

Hemijsko čišćenje i pranje veša “FLEKA” pružamo usluge MIRISNOG hemijskog čišćenja, pranja i peglanja veša, pranja jorgana, jastuka, ćebadi, navlaka za krevete, sve vrste krojačkih usluga i bojenje veša.

Pranje veša

Nudimo Vam usluge pranja veša najnovijim metodama i po veoma povoljnim uslovima. Kao osnovno i najvažnije u pranju veša su hladna predpranja i odstranjivanje fleka pre ubacivanja u mašinu.

Hemijsko čišćenje

Hemijsko čišćenje je proces čišćenja tekstila. Hemijsko čiscenje je naizgled slicno pranju veša jer mašina podseća na mašinu za pranje samo što mašina za hemijsko čišćenje ne koristi vodu već najčešće hemijski rastvor perhloetilen.

Peglanje veša

Peglanje veša se vrši savremenim profesionalnim generatorima pare (peglama) i profesionalnim valjkom. Naše obučeno osoblje daje mušterijama pravo i mogućnost da misle da u našoj radnji zaista rade madjioničari

Sušenje veša

Sušenje veša je bitna stavka u profesionalnom održavanju rublja jer je jako bitno poštovati sastav tkanine. Poštujemo najstrožije evropske standarde u održavanju hotelskog veša i dezinvekcije bolničkog. Naše cene su prilagođene svima.